Bedste Halloween kostumer til børn

Halloween: de bedste kostumer. Dette er en tur tilbage til da jeg var lille, og mine forældre ville gøre de mest yndig kostumer til Halloween. Det dækker også min tid i kostume salon. Nyde!

Min datter er otte år gammel og absolut elsker alle ting Halloween. Hun elsker at klæde sig ud i de mest uhyrlige kostumer, når vi går ud for mad. Det kan skyldes, at hun voksede op og lod, som om hun spillede grev Dracula, mens hun sad i sit eget hjem. Vi har prøvet så mange Halloween fødevarer, fra popcorn og butikker til hendes ønske om edderkoppespind med slik majs.

Jeg vil fortælle dig lidt af en hemmelighed. De bedste kostumer behøver ikke altid at koste meget. Nogle kostumer kan laves på en meget enkel måde, at børn stadig vil føle skræmmende og magiske. En simpel kjole som en fe-prinsesse eller heks er et eksempel på et sådant kostume. En fe prinsesse kan se fantastisk i en lyserød-hvid kjole med matchende hårbånd og et magisk våben. Den magiske tryllestav, hun har, er perfekt til at matche hendes kjole.

En anden stor kostume idé ville være en pirat outfit. Dette kostume var meget populært i firserne med drenge, men det er nu også en favorit af piger. Få din pirat gear, og sørg for at besøge kostume butik. Der er mange butikker, der sælger Jack Sparrow og Barbossa kostumer. Disse er to meget populære figurer, der er gode til børn. De vil føle, at de er en del af handlingen, når de går ud i offentligheden med deres kostumer.

At være barn og klæde sig ud til Halloween er det bedste ved at klæde sig ud. Nogle børn elsker at klæde sig ud i Toy Story-inspirerede kostumer. Deres værger og forældre skal købe dem et græskar kostume, så de kan matche deres kranse. Forældre hævder, at deres børn elsker Pumpkin kostume så meget de vil bede om Santa Claus det næste år.

Her er et simpelt tip, der vil hjælpe dig med at give dit barn den bedste Halloween kostume – klik her og se flere kostumer. Før du går på indkøb efter dit barns Halloween kostume, skal du sørge for at læse hele artiklen. Ved at gøre det, vil du vide præcis, hvad kostume dit barn skal bære. Tjek denne film anmeldelse af en tidligere kostume køber. Så vil du se, hvilket kostume går godt med en anden mors Halloween kostume. Du kan læse anmeldelsen lige nu!