Sådan sover du hele natten

Du er måske ikke alene, hvis du vågner hver time om natten. Næsten 60% af amerikanerne har søvnproblemer om natten. Forskning har vist, at vågne op ofte kan forårsage tab af betydelige mængder søvn hver nat. Dette kan medføre følelse af træthed, mindre fokuseret på arbejdspladsen og firmaets hjemmeside og andre ubehagelige symptomer. Du kan forbedre din søvn ved at identificere grundårsagen.

Den ene, undgå stærkt lys, før du går i seng. Din krop vil være mere opmærksom, hvis du udsættes for stærkt lys. Du kan bekæmpe dette ved at slukke for din telefon mindst 2 timer før du går i seng. Brug i stedet din tid på at slappe af, så du hurtigere kan falde i søvn. Overvej at købe et vækkeur med en hørbar tone, hvis din telefon fungerer som din alarm. Hold din telefon i lydløs tilstand, hvis du stadig er vågen. Hvis dette sker, skal du slukke lyset helt.

Undgå koffein før sengetid for at øge dine chancer for at sove gennem natten. Dr. Drerup anbefaler, at koffein ikke bør indtages i mindst fem til seks timer før du går i seng. Det ideelle søvnmiljø bør hverken være for varmt eller for koldt. En fast madras skal have en støttende, blød fornemmelse. Prøv at sætte en stopper for alle mentalt krævende aktiviteter mindst en time før sengetid. I stedet skal du lave rolige aktiviteter som at læse eller se tv, før du går i seng.

Du kan også reducere angst og stress ved at bruge beroligende apps og musik. Stilhed kan være en kilde til angst for nogle mennesker. Nogle mennesker har svært ved at falde i søvn, når de lytter til beroligende musik eller bruger lydmaskiner. Bortset fra at bruge lydmaskiner er positive tanker bedre end negative tanker. Ændringer i din livsstil kan gøre det lettere at falde i søvn. Du vil være i stand til nemt at falde i søvn om natten, hvis du skaber et behageligt sovemiljø. Du vil føle dig mere vågen og opmærksom i løbet af dagen, hvis du har en rutine for at sove og få nok søvn.

Den militære metode er en god mulighed, hvis du har problemer med at falde i søvn. Dette indebærer at lukke øjnene og trække vejret dybt, mens du forestiller dig en rolig sø eller et mørkt rum. Gentag dette mantra i ca. 10 sekunder. Hvis du ikke føler dig søvnig med det samme, kan du forestille dig, at du slapper af hele dagen og besøger badeværelset flere gange. Denne teknik kan bruges til din fordel ved at bruge badeværelset før sengetid. Du falder i søvn hurtigere, hvis du gør dette.

Undgå stærkt lys fra elektroniske enheder er en anden måde at bekæmpe søvnløshed på. Det blå lys fra skærmen kan reducere din krops produktion af melatonin. Det er vigtigt at undgå lyskilder, inden du går i seng. Når du er klar til at gå i seng, skal du slappe af i dit sind og krop så meget som muligt. Du vil føle dig mere udhvilet, produktiv og opmærksom den næste dag.