Singles Day – en hyldest til singlelivet

Er du single? Har du et shoppegen, der fortjener at blive sluppet løs? Eller vil du bare gerne hylde singlelivet med en masse andre i samme båd? Så er det nu, du skal slå til. Den 11. november slår en række danske som udenlandske brands op for særtilbud. Fænomenet har været længe undervejs og har de sidste år haft stor succes i udlandet. Nu er flere og flere danske brands hoppet med på ideen og står klar med en række overdådige tilbud, du ikke kan sige nej til.

 

Singles Day i Danmark

Igen i år bliver der åbnet op for Singles Day i Danmark. Fænomenet stammer oprindeligt fra Kina, og er som navnet lyder, med til at hylde verdens singler og sætte fokus på forkælelse og selvkærlighed. Dagen fik allerede sin debut i 1990 og blev hurtigt et modsvar til Valentines Day og idealet om det romantiske parforhold. Først i 2017 begyndte få danske butikker at indføre konceptet med en række fristende tilbud kort tid inden Black Friday.

Hvorfor skal du tage til Singles Day?

Generelt er det sjældent, at vi hylder singlelivet og opfordre til selvforkælelse. For nogen kan dét

at være single være et kulturelt tabu, der er forbundet med mange frustrationer og en ensomhed, der kan vække et pres. Alligevel er der en stigende vækst af singler i Danmark – netop derfor bør vi have mere fokus på at anerkende og huske dem på en mærkedag som denne.

 

Butikker der er tilmeldt

Singles Day er både for de fysiske forretninger, men ligeledes er der især også fokus på e-handel. Du kan blandt andet forvente at mærker som H&M, Bik Bok og Nelly nedsætter varer til fordelagtige priser. Desuden er Wupti også hoppet med på bølgen til dig, der søger elektronik eller hvidevarer. Singles Day er stadig en relativ ukendt mærkedag i Danmark. Det er netop nu, du har mulighed for at være med til at fejre dagen og sikre, at vi ser meget mere til den i fremtiden.

Forkæl dig selv

Den internationale tilbudsdag er en oplagt anledning til at købe den dyre parfume, kjolen med de fine udskæringer eller sengen, der kan give en sund og stabil nattesøvn. Vil du se disse tilbud, og hvornår de findes online? Tjek her. Alle de ting, du har kigget længe efter, men aldrig har fået købt. Til dig, der er i et parhold – tvivl ikke. Tilbuddene er ikke kun forbeholdt singler, men gør sig gældende for alle forbrugere. Skynd dig at sætte kryds i kalenderen den 11. november til Singles Day.