Sol & sommer til vinter: 3 gode destinationer til vinterrejsen

Drømmer du om at tage af sted på ferie i vintermånederne, men ved du ikke rigtigt, hvor turen skal gå hen? I denne artikel kommer vi med 3 gode bud på, hvor rejsen kan gå hen. Vi kommer forbi Tenerife, Thailand og Dubai. Læs med og bliv inspireret.

Tenerife

Tenerife er en spansk ø, der er en del af De Kanariske Øer, der blandt andet også byder på Gran Canaria. En anden kendt spansk ferieø. Tenerife er en klippeø, og en af øens helt store attraktioner er da også vulkanen Teide, der er over 3 kilometer høj. Drømmer du om lækre sandstrande, så er Tenerife ikke lige destinationen. Der er dog stadig rig mulighed for at bade i pools på de mange skønne hoteller, der er placeret på øen. Tenerife er en turistø, og der er da også mange turister i vintermånederne grundet den varme temperatur. Øen byder dog kva sine klipper og bjerge på meget unik natur, så er du glad for natur, så er Tenerife et rigtig godt valg.

Thailand

Hvor Tenerife ikke var lange hvide sandstrande, så er Thailand stik modsat. Her finder du nemlig rigtig lækkert badevand, palmer og de fineste sandstrande. Thailand er utrolig lækkert at rejse til i vintermånederne, og det er da også billigt at bo dernede. Da det er langt væk, skal du dog forvente at flybilletten koster en del penge. Derfor bør du også altid være væk i mere end bare en uge. Mange danskere tager til øen Phuket, der byder på alt det som Thailand kan. Nemlig lange hvide strande og dejlig varmt vand. På Phuket er der også en af Thailands store turistattraktioner, nemlig store klipper placeret midt ude i vandet.

 

Dubai

Der skal også være plads til en storby på listen, og derfor er Dubai kommet med. Dubai er en overdådig og luksuriøs by i De Arabiske Emirater. Byen byder på høje bygninger, store shoppingcentre, lækre hoteller og ikke mindst ørken lige om hjørnet. Vil du gerne til en destination, der på mange måder er helt sin egen, så er Dubai uden tvivl en by, som du bør besøge en gang i dit liv. I vintermånederne ligger temperaturen på omkring 25 grader i Dubai, så er du ikke til alt for meget varme, så er Dubai et godt sted.

 

Finansiér rejsen med et forbrugslån

Vil du gerne afsted på ferie, men har du svært ved at finde penge til det i budgettet lige nu? Hvorfor så ikke finansiere rejsen med et forbrugslån? Du kan nemt og hurtigt ansøge om et forbrugslån online, hvor du får svar på din ansøgning inden for få timer. Der er heller ikke de store krav til at blive godkendt. Typisk skal du bare være mere end 20 år, ikke stå i RKI og så være dansk statsborger. Lever du op til de krav og ønsker at låne et mindre beløb, så er der nogle låneudbydere, der gerne vil gå med til det. Husk altid at tænke dig grundigt om, inden du tager et forbrugslån. Pengene skal jo naturligvis kunne betales tilbage igen. Ellers kommer der ekstra gebyrer og renter på forbrugslånet.