Undgå Internet auktion svig med disse Tips

I de tidlige dage af internettet auktioner var du meget mere tilbøjelige til at lade sig narre, end du er i dag. Tallene fra den nationale svig Information Center for år 2000 erklærede, at 78% af Internet svindel på tidspunktet fandt sted på online-auktionswebsteder. Siden da har de store sites taget store skridt til at gøre deres auktioner sikrere steder for deres brugere.

Selv om det er sikrere at købe online fra auktioner i dag, nødt du stadig til at være tilbageholdende med at indgå i internet auktioner. Her er nogle tips til at sikre, at du ikke får draget fordel af.

Købe fra sælgere med god feedback score, da dette er en af dine bedste beskyttelse. Dette er en funktion i internet-auktioner, som ikke kan sammenlignes med andre online forhandlere. Denne uafhængige ratingsystem vil give dig en god indikation som sælgere kan have tillid til. Sikre, at sælgeren har foretaget nok sælgende auktioner at være en pålidelig indikator.

Betale med kreditkort, som normalt er den sikreste metode. På den måde, hvis du har problemer kan du søge oprejsning gennem din udbyder af kreditkort. Dette er et anlæg, du ikke ville normalt have når du køber fra en privatperson, så brug denne ekstra sikkerhedsfunktion i online-auktioner.

Bruge store navn auktionswebsteder, fordi de ønsker at beskytte deres omdømme. Det betyder de vil tage nogen svig klager alvorligt og behandle skyldige hurtigt, fordi det er i deres bedste interesse. Holde sig væk fra de små steder, som ingen har hørt om.

Kontroller, at du ved præcis hvad produkt eller service, du køber er værd for dig. Gør dette lige fra starten og du vil være bedre i stand til at sikre du ikke overbyde og ender med at betale mere end varens værdi. Der er masser af mennesker, der vil vidne til at have været fanget i en budgivning vanvid. Auktioner kan være spændende og vanedannende, men det giver ikke mening at betale mere for varer på auktion end dem, der let kan købes andre steder.

Når du placerer et bud har du indgået en kontrakt med sælgeren. Tænk før du bud. Undgå at placere et bud hvis du ikke virkelig ønsker elementet. Hvis du ikke at lyse orange, kan floral badeværelse vask blive din!

Husk dette udtryk, der siger, at købe på internet auktion websteder – hvis det lyder for godt til at være sandt, det normalt er. Har en stor tid – men vær forsigtig!

Leave a Reply

Your email address will not be published.