Disney Plus: Pris, shows og hvordan du tilmelder dig

Deres fortolkninger af deres egne interaktioner med algoritmer i MSS’er blev formuleret i form af fiasko eller succes gennem en slags erfaringsbaseret anerkendelse af, at de ville bygge videre på i deres fremtidige praksis i forbindelse med musikdistribution. For kunstneren Y tyder de høje følgende tal for hendes streamingprofil på, at flere mennesker er opmærksomme på hendes musik via kunstnergenkendelse end via de tilfældige streams, der genereres gennem algoritmer og afspilningslister. I tilfælde af kunstner X, vil de data, sandsynligvis støtte både en produktion æstetik og et marked drev mod målet om at opretholde X’s succes på algoritmiske spillelister, han allerede har klaret sig godt på. Hans lille administrationsfirma er nu i stand til at overvåge markedsreaktioner, vandløb, salg og almen interesse ved hjælp af data fra forskellige kilder, hvilket giver ham mere kontrol over sin virksomhed, fordi risikoen reduceres gennem indholdsudvikling (f.eks. musikudgivelser) og strategisk planlægning (f.eks. turplanlægning).

79.99 om året, hvilket i det væsentlige giver dig to gratis måneder.

Apple er for første gang at tillade kunstnere i alt, i farten kontrol over, hvordan de markedsfører sig selv gennem sine musiktjenester, og det faktum, at funktionen er åben for alle og ikke kun store mærker er en kæmpe gevinst for uafhængige kunstnere, streaming-tjenester (https://gobredbaand.dk/wiki/streaming/) der gør det meste af deres egen markedsføring alligevel. Abstrakt: Spotify er en kommerciel musikstreamingtjeneste, der leverer musikindhold fra en række store og uafhængige pladeselskaber. Ifølge to af informanterne (11 og 13) bruger nogle mærker endda maskinlæring i deres beslutningstagning om, hvilke kunstnere de skal underskrive. Disney Plus koster $ 7.99 pr. Måned eller $ 79.99 om året, hvilket i det væsentlige giver dig to gratis måneder. I et andet eksempel gjorde fortolkninger af data en forskel i udviklingen af to (her anonymiserede) kunstneres karriere. Dette citat specificerer, at nogle former for fortolkninger og handlinger er muliggjort gennem indsigt fra data.

Metrics påvirker nogle af ledernes fortolkninger af data relateret til kunstnerens langsigtede udvikling, men også deres forsøg på at forudsige succes eller mindske risikoen på kort sigt. For sidstnævnte kan for eksempel kunstnerisk eller kommercielt indhold skubbes online for at udløse publikums interesse før en koncert eller ny udgivelse baseret på eksisterende målinger, og så genererer denne gestus også nye målinger: Vi behøver ikke engang at frigive en sang for at teste publikumsinteresse. I interviewet fortsætter han med at argumentere for de økonomiske fordele ved målinger for sin lille virksomhed, da store investeringer og bindende aftaler med andre parter er mindre relevante i dag, end de var for præ-digitale processer til rekordproduktion og distribution. I betragtning af disse oplysninger om hendes legioner af tilhængere forudsagde og forberedte lederne korrekt på et betydeligt engagement i liveoptrædener for kunstneren Y. Understøttet af oplysninger om lytternes alder, køn, placering og så videre identificerede lederne nøjagtigt publikumsloyalitet og foretog vellykket turnéplanlægning og rentable koncertaftaler over hele verden.

Tag tilfældet med kunstneren X versus kunstneren Y. X er en EDM kunstner, mens Y er en mere karakteristisk, quirky pop kunstner. Mens beslutter at udføre kriminelle baggrund Check forbruger, du måske har lavet en beslutning om at søge på nettet for en online gratis baggrundskontrol grundede det vil spare dig kontanter. Det er et kontinuerligt flow, der giver adgang til et stykke af dataene, mens resten stadig modtages. Generelt havde informanterne masser at sige om digitaliseringens indflydelse på deres professionelle praksis, især med hensyn til håndtering af data. Det faktum, at denne informants strategiske tænkning var så stærkt informeret af data, tyder på, at industripartnere er villige til at tilpasse deres arbejde til MSS’ernes algoritmiske system. Uanset om vi kan lide det eller ej, repræsenterer Spotify og relaterede musikstreamingtjenester et vindue ind i musikindustriens fremtid. Denne undersøgelse undersøger opfattelsen af streamingtjenester som Spotify fra perspektivet af alle parterinvolveret: musikindustrien fagfolk, kunstnere og forbrugere med henblik på at identificere opfattede behov og positiv udvikling.