Accenture opkaldt mangfoldighed initiativ præstation vinder

Accenture, en global management consulting og outsourcing firma, har tjent den årlige mangfoldighed initiativ Achievement Award vinder titlen for anden gang i de sidste tre år. Accenture er blevet tildelt af den nationale sammenslutning af mindretal og Women-Owned lov virksomheder (NAMWOLF); og modtaget det årlige møde og Law Firm Expo af NAMWOLF i New York.

Den årlige mangfoldighed initiativ

Achievement Award identificerer en forretningspartner nationale sammenslutning af mindretal og Women-Owned lov virksomheder (NAMWOLF) som tilbringer mindst 5% af sin eksterne rådgiver budget på mindretal og kvinder-ejede advokatfirmaer. Siden indvielsen tre år siden, Accenture har været deltager i programmet og var den første award modtageren af NAMWOLF i 2005.

Yolanda Coly, administrerende direktør for NAMWOLF sagde, “ikke blot har Accenture gjort et fremragende stykke arbejde i at ansætte og danne varige relationer med advokatfirmaer ejes og drives af kvinder og mindretal, men selskabet har også været en stærk vokal fortaler for vores årsag og de andre organisationer, kampen for en mere forskelligartede corporate America gennem årene.”

Accentures knytte almindelige advokater og direktør for virksomhedens juridiske tjenester i Amerika, Joel Stern, sagde, at Accenture løbende er at finde ud af innovative metoder til at generere en inkluderende kultur, som vil styrke deres evne til at levere nye løsninger på deres klientel. Han sagde endvidere, “Ved at give en effektiv måde at forbinde med en talentfuld pulje af mindretal og kvinder ejede advokatfirmaer i hele nationen, NAMWOLF er et kraftfuldt værktøj til at hjælpe os med at fremskynde vores rejse.”

Leave a Reply

Your email address will not be published.